top of page

Vi är som Tinder. För kaffeälskare.

Inget event är det andra likt. Men alla events har samma mål, att sammanföra människor. Och inget för människor samman som gott kaffe.

 

Vi på Fogarolli brinner för events. Och kaffe (såklart). Våra specialbyggda röda kaffemopeder och professionella baristas skapar inte bara kaffe i världsklass, de skapar även uppmärksamhet. Det händer ofta att Fogarolli-moppen blir knutpunkten där kunder och besökare träffas och knyter kontakt. Och det passar oss perfekt. Vi älskar nämligen uppmärksamheten och våra baristas, som alla är utbildade ’social superstars’, bidrar till att skapa en oslagbar stämning.

 

Oavsett vilken typ av event du planerar, från en musikfestival till ett företagsevenemang eller ett privat evenemang, så kan vi hjälpa er att skapa en minnesvärd upplevelse.

Det finns något tillfredsställande med att hålla en noggrant bryggd kopp kaffe i handen, inte sant? Man vill liksom aldrig att det ska ta slut. Tänk dig då att denna kaffekopp bär er logotyp och att detta magiska ögonblick sammankopplas med er verksamhet. Gissa vad? Det är sådant vi sysslar med. Vi och våra snitsiga marknadsförare kan skapa en skräddarsydd kaffeupplevelse för just er verksamhet. Ta kontakt idag så berätta vi hur vi kan hjälpa er. 

Edwards.png

Vi specialiserar oss på att skapa skräddarsydd kaffecatering för alla typer av evenemang, stora som små. Vårt jobb är inte bara att servera himmelskt gott kaffe, vi hjälper även er att samtidigt stärka ert varumärke, komma i kontakt med rätt människor och sprida ert budskap.

DIN LOGGA HÄR

ITALY
WAY OUT WEST
Gothia Cup
Malmoe Festival
Elmia Fair
SWEDEN ROCK
Gothia Cup
Hurricane Festival Germany
ITALY
Gyllene Tider Tour
Elmia Fair
Lollapalooza Stockholm
Way out West
Messecenter Herning

NÅGRA AV VÅRA FAVORITSTÄLLEN ...

bottom of page