top of page

"Alla förtjänar gott kaffe, oavsett var de befinner sig."

Vår drivkraft är att sprida det italienska kaffearvet och kulturen till kaffeälskare överallt.

Vi växer!

Vi skulle gärna fortsätta vår stadiga tillväxt, men bara med franchisetagare

och affärspartners som är på samma sida som oss. Passionerade entreprenörer

som vill skapa ett liv för sig själva som representerar Fogarolli. Är det du?

Vi vill
bli fler!

 

- Fogarollifamiljen växer och söker fler franchisetagare. 

 

- Vi söker dig som gillar möten och affärer och längtar efter att styra sin egen tid.

 

- Vi söker entreprenörer i hela landet men prioriterade områden just nu är: Småland, Öland och Uppland.

Fogarolli_0221_0577.jpg
04-30_14-16-28.jpg

Familjen är inte bara viktig. Den är allt.

FOG_Bil NEG.png

På Fogarolli är våra kaffebilar mer än bara bilar – de är som en del av vår familj. Därför har vi döpt varje kaffebil efter någon som har varit viktig i grundaren Cristina Fogarollis liv. Säg hej till Paolo. Paolo är Cristinas kusin och en av våra många specialbyggda kaffemopeder som trots sin storlek levererar en fantastisk kaffeupplevelse varje gång. Paolo och hans många kusiner, de andra kaffemopederna, kan stå både inne och ute och passar lika bra på stora festivaler, flygplatser, mässor som mindre företagsevents.

EVENTS

B(r)ygga 

relationer

Få saker sammansvetsar människor som kaffe. Varför inte nyttja detta nästa gång du arrangerar ett event? Skapa ett mötesnav där besökare och potentiella kunder kan socialisera över en kopp magiskt gott kaffe. Våra baristor är inte bara kaffenördar, de är även utbildade ”social superstars”, vilket innebär att de kan hjälpa dig och din verksamhet att knyta värdefulla kontakter.

F_SocMedier_Presentforp.png

Kaffe är mer än en dryck för oss italienare. Vissa menar på att kaffe till och med handlar om liv eller död. Vi kan försäkra er om att det är viktigare än så. Därför skulle det aldrig ens falla oss in att ta genvägar med de produkter vi utvecklar. Fogarollikaffet och Cioccolata calda Fogarolli må vara vitt skilda produkter men de har en gemensam ingrediens – kärlek.

 

Du kan köpa både malt kaffe och kaffebönor online, från en av våra kaffemopeder (Fogarollivan) eller genom att kontakta huvudkontoret. 

Top 3 i världen!

Det där med genvägar är inget vi på Fogarolli sysslar med. Allt vi gör får helt enkelt ta sin tid.  Kaffebönorna vi använder i vårt kaffe är ett bra exempel på detta. Det är inte bara att vi väljer Arabica kaffebönor  med en rejäl portion omsorg, även de få plantagen i syd- och Centralamerika vi väljer att jobba med måste möta våra strikta krav. Vi kan inte vara lätta att jobba med. 

 

Kaffebönorna handplockas, sorteras, tvättas och rostas med löjlig precision för att uppnå den kompromisslösa och perfekt balanserade smaken vi kräver för att sätta vårt namn på produkten.

 

Och, visst, det är lätt för oss att lovorda våra egna produkter. Men faktum är att våra egna baristor har med hjälp av Fogarollibönorna kammat hem ett antal prestigefyllda tävlingar som Nordic Barista Cup och Swedish Latte Art Championship samt en imponerande bronsmedalj i World Latte Art Championship.

ECO_FAIRTRADE.png

NÅGRA AV VÅRA FAVORITSTÄLLEN...

BOKSKOGEN
ITALY
WAY OUT WEST
Gothia Cup
Malmö Saluhall
Elmia Fair
SWEDEN ROCK
Gothia Cup
Hurricane Festival Germany
ITALY
Gyllene Tider Tour
Elmia Fair
Lollapalooza Stockholm
Way out West
Messecenter Herning

FRANCHISE

Möt vår växande familj!

JOINA

OSS

Familjen betyder allt för oss italienare. Vi är stolta att introducera Fogarollifamiljen, en växande skara entreprenörer med samma vision, att sprida den italienska kaffekulturen till kaffesugna människor.

bottom of page